Avioliittokoulut lähestyvät jälleen!

Tänä vuonna järjestetään kaksi avioliittokoulua (ilmoittautuminen vain yhteen päivään):

Toukokuun 18.päivä järjestetään koulutuspäivä Oulujoen pappilassa, Oulujoentie 72, klo 10-16

Elokuun 31.päivä järjestetään koulutuspäivä Lämsänjärven leirikeskuksessa, hiihtomajantie 2, klo 10-16

Avioliittokoulut ovat sisällöltään samanlaisia.

Avioliittokoulu on suunnattu avioon aikoville. Päivä sopii erinomaisesti tulevan kesän ja syksyn naimisiin menijöille! Hyväntahtoisen ja hauskan koulutuspäivän aikana paneudutaan monipuolisesti ja rohkeasti yhteiselämän mahdollisuuksiin sekä yleisiin kipupisteisiin. Päivä alkaa lyhyillä luentopuheenvuoroilla. Teemoina ovat mm. sitoutuminen ja luottamus, seksuaalisuus ja riidat ja anteeksiantaminen. Ohjelman pääpaino on kuitenkin parityöskentelyssä, minkä aikana pureudutaan em. teemoihin mm. keskustelua vauhdittavien tukikysymysten avulla.

Päivään sisältyy myös lounas ja kahvi. Avioliittokoulu on osallistujille maksuton. Yhden päivän avioliittokouluun otetaan max. 10 pariskuntaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset (myös mahdolliset ruoka-aine allergiat) p.0447453847. Ilmoittautumiset mieluiten tekstiviestillä.

Avioliittokoulun alustava ohjelma:

Esittely ja info klo 10

Yhteisluento (lyhyet puheenvuorot) klo 10.15

(Luottamus ja sitoutuminen/ Teot ja puheet/Seksuaalisuus/ Riidat ja anteeksiantaminen)

Rastitoiminta-info klo 11.15

Ruokailu klo 11.30

Rastitoiminta pariskunnittain

Kahvi klo 14.30

Perheneuvojan puheenvuoro klo 15.00

Palautekeskustelu

Todistusten jako klo 15.45

Pariskunnat voivat halutessaan tilata avioliittokortin (avioliittokoulun yhteydessä). Avioliittokortti on ajokortin kokoinen. Avioliittokortista jää kestävä ja konkreettinen muisto rakkauteen sitoutumisesta. Avioliittokoulun käyneet voivat tilata halutessaan hintaan 10€/kpl. Siihen voi kirjata tulevan hääpäivän tai avioliittokoulun suorittamisen päivämäärän (18.5.2019 tai 31.8.2019)