Avioliittokoulu lähestyy jälleen!

Kesäkuun alussa järjestetään avioliittokoulu Oulussa, Hietasaaren leirikeskuksessa. Päivämääräksi on tarkentunut  10.6. klo.10-16.

Avioliittokoulu on suunnattu avioon aikoville. Päivä sopii erinomaisesti tulevan kesän ja syksyn naimisiin menijöille! Hyväntahtoisen koulutuspäivän aikana paneudutaan monipuolisesti ja rohkeasti yhteiselämän mahdollisuuksiin sekä yleisiin kipupisteisiin. Päivä alkaa lyhyillä luentopuheenvuoroilla. Teemoina ovat mm.sitoutuminen ja luottamus, seksuaalisuus ja riidat ja anteeksiantaminen. Ohjelman pääpaino on kuitenkin parityöskentelyssä, minkä aikana pureudutaan em. teemoihin mm. keskustelua vauhdittavien tukikysymysten avulla.

Päivään sisältyy myös lounas ja kahvi. Avioliittokoulu on osallistujille maksuton. Avioliittokouluun otetaan max. 10 pariskuntaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla (myös mahdolliset ruoka-aine allergiat): info@romuromantiikkaa.fi tai tekstiviestillä p.0447453847.

 

Avioliittokoulun alustava ohjelma:

Esittely ja info                                                       klo 10

Yhteisluento (lyhyet puheenvuorot)                 klo 10.15

(Luottamus ja sitoutuminen/ Teot ja puheet/Seksuaalisuus/ Riidat ja anteeksiantaminen)

Rastitoiminta-info                                               klo 11.15

Ruokailu                                                                klo 11.30

Rastitoiminta pariskunnittain                          klo 12.15

Kahvi                                                                      klo 14.30

Palautekeskustelu                                               klo 15.00

Todistusten jako                                                  klo 15.45

Pariskunnat voivat halutessaan tilata avioliittokortin (avioliittokoulun yhteydessä). Avioliittokortti on kestävä ja konkreettinen muisto rakkauteen sitoutumisesta. Avioliittokoulun käyneet voivat tilata halutessaan hintaan 10€/kpl.  Siihen voi kirjata tulevan hääpäivän tai avioliittokoulun suorittamisen päivämäärän (10.6.2017)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *