Romuromantiikkaa tositarkoituksella!

Vaaleanpunainen rakkaus kestää aikansa. Myöhemmin yhteiselämä tuo mukanaan rosoisempia sävyjä ja syvyyttä. Parhaimmillaan yhdessä koetut rosoiset vaiheet edistävät rakkauden lujittumista. Tämän vuoksi tarvitaan ROMUROMANTIIKKAA!

Avioliittokoulu ja aviosuhteen katsastusasema ovat tahdolla ja tunteella rakennettuja tukimuotoja ”unelmarakkauden” säilymiseksi. Koulutusta ja huoltoa on tarjolla! (Toiminta keskittyy toistaiseksi Ouluun. Blogit ovat luonnollisesti kaikkien saatavilla.)

Olen ihmetellyt sitä, että miksi avioliittokoulua ei ole rakennettu aiemmin pystyyn! Pappina en voi enää hyväksyä sitä, että vihkiharjoitus ja vihkitilaisuus ovat ainoita hetkiä missä pariskunnan kanssa käydään läpi kestävän rakkauden perusteita. Tiedän, että useimmissa vihkiharjoituksissa perusteita korkeintaan ohimennen sivutaan.

Uskon vahvasti, että tämän hankkeen kautta avioliitot saavat myönteistä potkua! Avioeroja ei pelkästään pyritä estämään, vaan tavoite on astetta kovempi: Avioliitot pursuavat romuromanttista rakkausenergiaa!

Nyt tykkäämään!

Jukka Joensuu, pastori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *