Joulukuu14 029

Avioliittokouluun mahtuu vielä mukaan!

 Oulun Hietasaaren leirikeskuksessa (hietasaarentie 19) järjestetään avioliittokoulu 13.6. klo 10-16.

Hyväntahtoinen koulutuspäivä on tarkoitettu kesän ja syksyn aikana avioon aikoville. Päivän ohjelmaan sisältyy lyhyitä luentopuheenvuoroja, sekä parityöskentelyä yhteiselämän keskeisistä kysymyksistä. Päivän aikana tarjotaan lounas sekä kahvi.

Päivän päätteeksi pariskunnat saavat avioliittokoulusta todistuksen sekä kuvallisen avioliittokortin. Avioliittokortti on kestävä ja konkreettinen muisto rakkauteen sitoutumisesta. Avioliittokortissa on kaksi vaihtoehtoa, joko omilla kuvilla tai yhteiskuvalla.  Siihen voi kirjata tulevan hääpäivän tai avioliittokoulun suorittamisen päivämäärän (13.6.2015)

Kesä 2015 046Kesä 2015 045

 

Koulutuspäivä on maksuton! Lounaasta ja kahvista vapaaehtoinen maksu.

Ilmoittautumiset tekstiviestillä 0447453847 tai sähköpostiin: info@romuromantiikkaa.fi Sähköpostiin tulee lähettää kuvat, nimet ja päivämäärätiedot kortin tekemistä varten. Tiedot erikoisruokavaliosta myös sähköpostiin.

Ilmoittautumisaika  avioliittokouluun päättyy su 7.6.2015.

 

Laita jakoon jos tykkäsit :)Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>